THE INDEX

Bröllop

Weddings

CATEGORIES

Search

Searching for gorgeous wedding inspiration for your wedding - you've come to the right place. I shoot weddings in Sweden and at your destination. If you have any questions, just drop me and email or dm or whatever medium you feel like using. Enjoy!

HELLO I'm anna. welcome to the blog!

helloalora

welcome to

Bröllop Riddarhuset – en försommardröm

Filed in: Bröllop

Inspirationsfotografering för ett ljuvt försommarbröllop. Bröllop i Riddarhuset, en intim borglig vigsel. Publicerad på Sisters in Law.

I juni, precis när det varma sommar kvällsljuset återvänt. När grönskan är som grönast och naturen brister ut i sång tog denna fotografering plats på Riddarhuset i Stockholm. Den fokuserar på den vackra bruden. Som tar en paus utomhus, under bröllopsmiddagen. För att njuta av och ta in sin bröllopsdag, i det varma, gyllene kvällssol ljuset.

Jag är så glad och stolt att få visa er dessa stämningsfulla bilder som publicerats på Sisters in Law. Jag hoppas att ni får mycket glädje och inspiration i er bröllopsplanering av att titta på dom.

När Sara gick ut för att njuta av solens sista strålar som sakta sänkte sig över Riddarholmsfjärden och det gyllende kvällsljuset sken på henne. Såg hon ut som en gudinna som gick ned för trapporna från Riddarhuset. Med sin ljust aprikos färgade, flödande bröllopsklänning. Yviga överarmsbukett och hennes 4 carats Grace bespoke morganite ring. Samt ett brett leende på läpparna. 

Riddarhuset bröllop

Vill du se mer av denna fantastiska publicering? Se fler bilder hos Sisters in Law

Fotograf: Anna Lundgren | Plats: Riddarhuset | Bröllopsklänning: The Wow Closet | Smycken: Michael O’Dwyer | Modell: Sara Király

comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WEDDING PHOTOGRAPHER BASED IN STOCKHOLM, TRAVEL WORLDWIDE

@helloalora

on instagram